Informuojame, kad mes išsikėlėme iš prekybos centro CUP, 4 aukšto ir dabar esame Gedimino pr. 41 (priešais knygyną Vaga).


Pakabukas mylimam žmoguiFoto graviravimas - tai pakankamai nauja graviravimo technologija, kuri sugeba graviruoti ne tik tekstą, bet ir nuotrauką!

Modernus graviravimo būdas suteikia unikalią galimybę graviruoti metalą, vardines plokšteles, pakabukus, medalius, Zippo žiebtuvėlius ir kitus smulkius suvenyrus. Nuotraukos, teksto ar logotipo graviravimo raiška iki 529 DPI, o tai reiškia, kad galime išgraviruoti itin smulkias detales.

Šią paslaugą atliekame vietoje ir graviruojame per 15 - 30 minučių (jeigu neturime kitų užsakymų).

Pasirinkę geriausią savo draugo, šeimos, mylimojo ar augintinio nuotrauką mes paversime ją nesenstančia atminimo dovana, kurią brangins Jūsų artimasis visą gyvenimą! Jums reikia tik atnešti mums nuotrauką popieriniame ar skaitmeniniame formate ir mes išgraviruosime ją ant Jūsų pasirinkto pakabuko, Zippo žiebtuvėlio ar vizitinių dėklo. Taip pat Jūsų pageidavimu išgraviruosime pageidaujamą tekstą ar įmonės logotipą.

Foto graviravimo būdu, mes išgraviruosime Jūsų nuotrauką, paveikslėlį, logotipą ar tekstą ant: papuošalo, raktų pakabuko, zippo žiebtuvėlio, vizitinių kortelių dėklo, medaliono, organinio stiklo, metalinės ar medžio plokštelės, MP3 ir MP4 grotuvų, taip pat ant mobilių telefonų. Nuotraukos (logotipo) graviravimui svarbiausia, kad graviravimo paviršius būtų plokščias ir lygus, o teksto graviravimui gali būti ir lenktas.

Žemiau pateikiame dažniausiai atliekamų darbų pavyzdžius.

graviravimas ant spynos  

Graviravimas ant spynų

Ypatumai. Graviravimo spalva - balta. Jeigu spyna yra lygi ir paviršius blizgus - galima graviruoti nuotrauką. Jeigu paviršius lenktas, tuomet išgaviruosime tik tekstą. Graviruojant ant spynų galime pasiūlyti įvairius paveikslėlius simbolizuojančius meilę ir ne tik.

Graviravimo kaina 12 Eu už 1 pusę.

 

graviravimas ant raktų pakabuko  

Graviravimas ant raktų pakabukų

Raktų pakabukus nešioja dauguma žmonių. Padovanokite originalų ir nepakartojamą raktų pakabuką savo artimąjam su reikminga fraze ar  tekstu. Šiam darbui atlikti mes pasirūpinome galybe įvairaus dizaino bei modelių raktų pakabukų. 

Teksto graviravimo kaina 7 Eu (jei tai mūsų pakabukas) ir 10 Eu (jei tai Jūsų pakabukas) už 1 pusę.

Logotipo graviravimo kaina 9 Eu (jei tai mūsų pakabukas) ir 12 Eu (jei tai Jūsų pakabukas) už 1 pusę.

 

metalinė graviruota plokštelė  

Graviravimas ant metalinių plokštelių

Asortimente turime daugiau, kaip 10 skirtingų dydžių metalinių plokštelių tiek aukso, tiek sidabro spalvos, pagamintas iš aliuminio ir nerūdyjančio plieno.

Plokštelės paprastai būna skirtos priklijuoti prie apdovanojimo taurių, dėžučių, skulptūrėlių, ir panašių gaminių. Paprastai, ant plokštelių graviruojame tekstą, tačiau galime išgraviruoti logotipą, paveikslėlį ar simbolį.

Plokštelių kaina yra nuo: 4 Eu.

Teksto graviravimo kaina 7 Eu už plokštelę.

 

graviravimas ant juvelyrinių dirbinių  

Graviravimas ant juvelyrinių dirbinių

Dažnai sulaukiame klientų su atneštais sidabriniais bei auksiniais pakabukais ant kaklo. Dažniausiai mes surandame galimybę kur galima išgraviruoti nedidelį žodelį, datą ar net tekstą (tai priklauso nuo pačio pakabuko). Mūsų graviravimo technologija leidžia atlikti itin smulkius užrašų graviravimus. Dažnai pakabukai būna pagaminti jau su vieta graviravimui, tad mes galime įtaikyti užrašą į numatytą vietą.

Ant juvelyrinių dirbinių mūsų baltas graviravimas atrodo labai preciziškai o ant paprastų auksinių ir sidabrinių plokštelių (pakabukų kaklui) galime išgraviruoti ir nuotrauką.

Teksto graviravimo kaina 12 Eu už 1 pusę.

 

graviravimas ant žiebtuvėlių  

Graviravimas ant žiebtuvėlių

Graviruojame įvairių rūšių žiebtuvėlius. Bet labiausiai graviravimui tinkami yra Zippo žiebtuvėliai, kadangi jų dėkingas dydis leidžia išgraviruoti visą ilgą palinkėjimą ar kitą originalią frazę ar simbolį. Ant blizgių Zippo žiebtuvėlių taip pat graviruojame nuotraukas. Tie, kurie mėgsta originalumą, galime pasiūlyti pakeisti žiebtuvėlio dizainą raižymo technologiją. 

Mūsų asortimente rasite didelį zippo žiebtuvėlių asortimentą.

Graviravimui tinka ir kitų rušių žiebtuvėliai, tačiau tuomet reikia pamatyti kaip atrodo žiebtuvėlis ir tik tada galime pasakyti, ar mes galisime vietoje iškarto išgraviruoti. 

Teksto graviravimo kaina 12 Eu už 1 pusę.

 

graviravimas ant rašiklio  

Graviravimas ant rašiklių

Kad galėtume vietoje išgraviruoti rašiklį, svarbu, kad jis būtų metalinis ne dažytas ir nedengtas laku. Taip pat paviršius neturi būti išgaubtas iš abiejų pusių. Gražiausiai graviravimas ant rašiklių atrodo, kai graviruojama dalis yra chromuota (veidrodinė). Pateiktoje rašiklio nuotraukoje, mūsų graviravimo technologija, galima graviruoti tik ant metalinės spalvos dalies, pirštams laikyti, kur yra išgraviruotos dvi raidės: "IG".

 Ant rašiklio graviravimo vietos nėra daug, dėl to dažniausiai graviruojame inicialus, vardą ir pavardę ar dviejų, trijų žodžių frazę.

Graviravimo kaina 8 Eu už rašiklį (jei tai mūsų rašiklis) ir 10 Eu (jei tai Jūsų rašiklis) už 1 pusę.

 

 

graviravimas ant gertuvės  

Graviravimas ant gertuvių

Vienas iš didesnių gaminių, ant kurių galime graviruoti yra gertuvės. Gražiausiai atrodo išgraviruoti vaizdai ant chromuoto (blizgaus) metalo gertuvių. Dažniausiai graviruojame ant priekinės dalies, tačiau pasitaiko atvejų, kada klientas pageidauja graviravimo ant užsukamo kamštelio.  

 Ant gertuvės galime išgraviruoti tekstą ar paveikslėlį, o ant lygių blizgaus paviršiaus gertuvių - ir nuotrauką.

Graviravimo kaina nuo 12 Eu už 1 pusę.

 

graviravimas ant laikrodžio  

Graviravimas ant laikrodžių

Galime graviruoti ant laikrodžio kitos pusės dangtelio, jeigu bus laisvos vietos. Kartais laikrodžio gamintojai specialiai palieka ploto graviravimui, bet kartais nutinka taip, kad vietos išgraviruoti nėra, tuomet graviravimą galima atlikti ant korpuso šono lazeriniu būdu per kelias dienas. Jeigu pageidaujate išgraviruoti palinkėjimą ant laikrodžio vietoje, tuomet mums reikia atnešti nuimtą dangtelį, kadangi mes dangtelių nenuiminėjame. 

Ant laikrodžio graviravimas bus baltos spalvos ir mažai kuo skirsis nuo gamintojo išgraviruotų užrašų, dėl to, kad gamintojai ant laikrožių graviruoja panašiu būdu.

Teksto graviravimo kaina 13 Eu.

 

 

graviravimas ant apyrankės  

Graviravimas ant apyrankių

Graviruojame įvairaus dizaino apyrankes. Ant jų galime pasiūlyti ne tik teksto graviravimą, bet ir išgraviruoti Jūsų piršto antspaudą, kurį nuskenuosime su specialiu pirštų skenavimo aparatu.

Jeigu apyrankės plotas leidžia, tekstą galime sutalpinti ir į kelias eilutes.

Teksto graviravimo kaina 11 Eu.

 

 

graviravimas ant vizitinių dėklo  

Graviravimas ant vizitinių dėklų

Galime graviruoti metalinius vizitinių kortelių dėklus. Kartais pasitaiko, kad tinkama graviravimo vieta yra tik vidinėje pusėje. Jeigu vizitinių dėklas yra blizgus ir lygiu paviršiumi, tuomet galime išgraviruoti ir nuotrauką.

Asortimente turime įvairaus dizaino dėklų: metalinių, pasidabruotų, odos pakaitalo ir odinių.

Teksto ir logotipo graviravimo kaina 7 Eu (jei tai mūsų dėklas) ir 10 Eu (jei tai Jūsų dėklas) už 1 pusę.

 

 

graviravimas ant veidrodėlio  

Graviravimas ant veidrodėlių

Jeigu veidrodėlis yra blizgaus ir lygaus paviršiaus, tuomet ant jo labai gražiai atrodys išgraviruotas tekstas ir nuotrauka. Mūsų asortimente yra specialiai graviravimui skirtų veidrodėlių, ant kurių graviravimas atrodo aukščiausios klasės.

Ant veidrodėlio pati populiariausia graviruojama frazė yra "Kas Pasaulyje gražiausia?", kuri idealiai atitinka dovaną.

Teksto graviravimo kaina 7 Eu (jei tai mūsų veidrodėlis) ir 10 Eu (jei tai Jūsų veidrodėlis) už 1 pusę.

 

 

graviravimas ant pinigų laikiklio  

Graviravimas ant pinigų laikiklių

Dažniausiai, jeigu pinigų laikiklis yra metalinis, yra su specialiai palikta vieta graviravimui. Ant jų puikiai graviruojasi tekstas. Mūsų asortimente yra tiek paprastų, tiek pasidabruotų ir net paauksuotų kokybiškų pinigų laikiklių.

Populiari frazė "Lengviausias būdas padvigubinti savo pinigus - perlenkti juo pusiau!", kuri tiks bet kuriam taip pinigus nešiojančiame asmeniui. 

Teksto graviravimo kaina Eu (jei tai mūsų laikiklio) ir 10 Eu (jei tai Jūsų laikiklio) už 1 pusę.

 

 

 

piršto antspaudo graviravimas  

Piršto antspaudo graviravimas

Norėdami nustebinti savo antrąją pusę, ar užtvirtinti savo meilės saitus, galime pasiūlyti savo piršto antspaudo graviravimą tiek ant pakabuko, spynos, veidrodėlio ar pan. Mūsų specialus pirštų skenavimo prietaisas per keliolika minučių pavers Jūsų piršto antspauda unikalia bei nepakartojama dovanėle artimąjam.

 Piršto antspaudas labiausiai žiūrisi išgraviruotas ant blizgaus lygaus paviršiaus. Mūsų prekių asortimente tikrai surasite kur labiausiai norėtumėte jį išgraviruoti.

Graviravimo kaina 10 Eu (jei tai mūsų prekė) ir 13 Eu (jei tai Jūsų prekė) už 1 pirštų antspaudą.

 

 

 

graviravimas ant krikštynų šaukštelio  

Graviravimas ant krikštynų šaukštelių

Krikštynų šaukšteliai būna kelių tipų: vieni paprasti be jokių užrašų, kiti su specialiai graviravimui skirtomis vietomis. Ant specialiai graviravimui skirtų šaukštelių graviruojame: laikrodžio rodyklėles, gimimo datą, ūgį ir svorį, o kitoje pusėje kam skirtirtas ir kas dovanoja šaukštelį, tai yra pakankamai daug laiko užimantis graviravimas, kadangi reikia įtaikyti užrašus į jiems skirtas vietas.

Ant sidabrinių dirbinių graviravimas yra 

Graviravimo kaina ant paprasto šaukštelio 10 Eut už 1 pusę.

Graviravimas ant sidabrinio šaukštelio 12 Eu už 1 pusę.

Graviravimo kaina ant specialaus krikštynų šaukštelio 20 Eu už šaukštelį.

 

 

 

Nuotraukos graviravimas ant metalo  

Nuotraukų graviravimas ant metalo

(Atsiprašome, bet šiuo metu neteikiame nuotraukų graviravimo paslaugos)

Dėka pažangios graviravimo technologijos galime graviruoti ne tik tekstą, bet ir nuotraukas ant chromuotų (blizgių) ir lygių paviršių. Kad užtikriti gerą graviravimo kokybė, reikia atsinešti daugiau nuotraukų, kur neturėtų matytis šešėlių ant veido. Jeigu turite gero fotografo darytų nuotraukų, tuomet šių problemų greičiausiai nebus. Dažniausiai nuotraukas graviruojame ant raktų ir kaklo pakabukų, Zippo žiebtuvėlių, mentelių tortui, auksinių bei zidabrinių pakabukų kaklui ir kitų nedidelių gabaritų ir itin kruopščiai  pagamintų dirbinių.

Mūsų asortimente rasite didelį asortimentą raktų pakabukų, kur galėsime išgraviruoti nuotrauką, o taip pat specialiai šiai technologijai skirtų Metaza pakabukų, kurie yra itin aukštos kokybės.

Nuotraukos graviravimo kaina 10 Eu (jei tai mūsų prekė) už 1 pusę.

Nuotraukos graviravimo kaina 12 Eu (jei tai Jūsų prekė) už 1 pusę.

 

 

 

 

Pakabukas augintiniui  

Pakabukai Jūsų augintiniui

Jeigu esate kada auginę šunį ar katę, tikriausiai žinote kaip yra sunku, jeigu Jūsų augintinis pasiklysta ir neranda namų. Kai kurie šeimininkai kabina reklaminius lapelius ant stulpų ar laiptinėse su informacija kur skambinti, jeigu pamatytų augintinį. Tačiau šiuo metu labai populiarėja pakabukai, kurie yra kabinami Jūsų augintiniui ant kaklo, ant kurio yra išgraviuotas augintinio vardas, šeimininko telefono numeris ar adresas, kartais graviruojame ir pačio augintinio nuotrauką. Taip pasiklydęs Jūsų augintinis bus žymiai greičiau surastas ir Jūs galėsite būti ramesnis augintinio dingimo atveju.

Visus pakabukų modelius rasite Metaza pakabukų kategorijoje.

Teksto graviravimo kaina 7 Eu (jei tai mūsų pakabukas) už 1 pusę ir 10 Eu (jei tai Jūsų pakabukas).

 

 

 

 

Žemiau pateikiame šriftų sarašą, kuriais galime išgraviruoti Jūsų gaminį

Lietuviški šriftai

Šriftai mechaniniam graviravimui LT

Rusiški šriftai

Šriftai mechaniniam graviravimui RU