Informuojame, kad mes išsikėlėme iš prekybos centro CUP, 4 aukšto ir dabar esame Gedimino pr. 41 (priešais knygyną Vaga).

Lazerinio graviravimo technoligija leidžia atlikti teksto ar logotipo graviravimus ant visų įmanomų paviršių. Žemiau pateikiame ant kokių gaminių dažniausiai graviruojame ar esame graviravę. Paprastai užsakymo atlikimo terminas 1-2 darbo dienos, tačiau esant galimybei išgraviruojame ir greičiau. 

Graviravimo kainos priklauso nuo graviruojamo ploto dydžio ir prasideda nuo 8 Eu.

 

graviravimas ant medžio  

Graviravimas ant medžio

Ypatumai. Graviravimo spalva priklauso nuo medienos. Rekomenduojame, kad graviruojamas plotas būtų vienos spalvos, kitaip, graviravimas  atrodys kelių atspalvių - ant šviesios dalies tamsus graviravimas, ant tamsios dalies dar tamsesnis graviravimas.

Yra galimybė išpjauti medinę detalę iš medžio plokštės iki 5 mm storio.

Graviravimo kainos prasideda nuo 9 Eu už vieną gaminį.

 

graviravimas ant metalo  

Graviravimas ant metalo

Ypatumai. Graviravimo spalva priklauso nuo metalo rūšies ir paprastai būna šviesus graviravimas, bet dažniausiai išgraviruotą tekstas ar logotipas yra įtrinami juoda spalva, kad atrodytų ryškesnis.

Graviruojame visų rūšių metalinius gaminius.

Graviravimo kainos prasideda nuo 9 Eu už vieną gaminį.

 

graviravimas ant odos  

Graviravimas ant odos

Ypatumai.Graviravimo spalva, net kiekvienam odos gaminiui gali skirtis. Yra pasitaikę atvejų, kada buvo graviruojamos tokio pačio modelio odinės piniginės, tačiau išgraviruoti logotipai buvo skirtingos spalvos (vieni šviesesni, kiti tamsesni). Pateiktame pavyzdyje galima pamatyti ant skirtingų spalvų kaip atrodo išgraviruotas tekstas.

Ant odos sudėtinga yra išgraviruoti labai smulkes detales.

Graviravimo kainos prasideda nuo 9 Eu už vieną gaminį.
 

 

graviravimas ant akmens                

Graviravimas ant akmens

Ypatumai. graviravimo spalva ant tamsaus akmens bus sviesesnis, ant šviesaus akmens - bus labai sunku įžiūrėti. Kad graviravimas būtų labiau matomas, išgraviruotą plotą reikia įtrinti spalva, tačiau tai galima atlikti tik tada, kai akmuo yra šlifuotas ir poliruotas. Pateiktame pavyzdyje visi išgraviruoti užrašai, išskyrus antrą nuo apačios yra įtrinti skirtingomis spalvomis (auksu, sidabru ir keliomis paprastomis spalvomis). Antras nuo apačios užrašas, kuris yra neįtrintas spalva, matomas prasčiau ir labai priklauso nuo akmens struktūros bei atspalvių, ant vieno tono akmenų užrašai bus ryškesni, ant margų silpniau matomi.

Grviruoti galima visų tipų akmenis, tačiau smulkias detales išgraviruoti bus sudėtinga.

Graviravimo kainos prasideda nuo 9 Eu už vieną gaminį.

 

graviravimas ant žiedų                

Graviravimas ant žiedų

Ypatumai. Žiedus galima graviruoti tiek išorėje, tiek iš vidaus, tačiau norint atlikti tokį graviravimą, būtina, kad žiedas būtų lygus iš visų pusių (pvz. vestuviniai žiedai). Jeigu norimas graviruoti žiedas turi akutę, kuri yra iškili vienoje pusėje (pvz. sužadietuvių žiedai), tuomet galimybės išgraviruoti aplink žiedą nėr ir galime pasiūlyti graviravimą tik nedideliame plote su vienu neilgu žodžiu ar data.

Graviravimo kaina 18 Eu už vieną žiedą.

 

graviravimas ant riešutų                

Graviravimas ant riešutų

Ypatumai. Ant riešuto galima išgraviruoti iki 2 žodžių. Mūsų pateiktame asortimente su išgraviruotais užrašaiss yra net 50 skirtingų palinkėjimų. Pageidaujant, galima graviruoti kliento pateiktus užrašus bet kokia kalba. Yra galimybė graviruoti ant riešutų ir logotipus.

Graviravimo kaina 1 Eu už vieną riešutą, užsakant minimalų riešutų kiekį (20 vnt.).

 

graviravimas ant spynos                

Graviravimas ant spynų

Ypatumai. Graviravimui tinka visų rūšių spynoms, tačiau ant grublėtai dažytų, o ypač tamsių dažų spalvų užrašai matosi prasčiausiai ir ant išgraviruoto teksto greičiau pasimato rūdys. Rekomenduojame rinktis ne dažytas aukso ar sidabro spalvos spynas. 

Graviravimo kaina 12 Eu už spyną.

 

graviravimas ant veidrodžio                

Graviravimas ant veidrodžių

Graviruojame nuotraukas ant A4 ir A3 formato veidrodžių. Taip pat yra galimybė išgraviruoti ir įdomesnį maketą kliento pageidavimu.  Ši graviravimo technologija užtrunka ilgiau, nei paprastas lazerinis graviravimas ir yra atliekama iki 1 savaitės laiko.

Išgraviruoti veidrodžiai klientams atiduodami neįrėminti, tad dėl remelio reiktų teirautis papildomai.

Graviravimo kaina 45 Eu už A4 formato veidrodį.

 

graviravimas ant pledų                

Graviravimas ant pledų

Yra galimybė graviruoti trumpo plauko pledus. Graviravimo metu yra pašalinamas pūkas ir taip galima matyti išgraviruotą tekstą ar logotipą. 

Smulkių detalių išgraviruoti nėra galimybės.

 

Graviravimo kaina nuo 9 Eu už pledą. Graviruojant daugiau negu 5 pledus, taikoma atskira kainodara.

 

graviravimas ant verslo dovanų                

Graviravimas ant verslo dovanų

Siūlome išgraviruoti Jūsų termo puodelius, vizitinių kortelių dėklus, USB atmintines, tušinukus, raktų pakabukus ir visą kitą įmanomą graviruoti verslo dovanų asortimentą.

Jeigu pageidaujate, galime pagaminti vardines ar kito tipo metalines korteles.

Tiražiniai graviravimai užtrunka nuo 1 dienos iki 1 savaitės laiko, priklauso nuo užsakymo skaičiaus.

 

Graviravimo kaina priklauso nuo kiekio ir ploto dydžio, bei skaičiuojama individualiai.

 

Žemiau pateikiame šriftų sarašą, kuriais galime išgraviruoti Jūsų gaminį

Lietuviški šriftai

Šriftai lazeriniui graviravimui LT

Rusiški šriftai

Šriftai lazeriniui graviravimui RU